Sunday, February 1, 2015

32/365

good morning earthilngs! i woke up extra early today eventho i cant even pray and im still tired since i slept at 12 at i went out to have fun some yeaterday. lol, see? its just 32/365 ! i have no time to continue being so sad and all. abang fadzlee cakap "life goes on" and "be kind to life" . you can elaborate it from different perspectives. hehe. what makes me even happier is Arsenal won last night's match! too happy for the starter of February! 

pergi rumah maklang dekat shah alam while tunggu flight babah dekat 540 . went to (not sure the name of the mall, o dont care whatevs) and bought things! ya know, the "new year new me" baru aku nak rasa. loool. TU PUN MANA PUAS OI. tapi Alhamdulillah dapat membeli. kihkihkih. seronoknya shopping! semua yang aku try aku beli. (dah masuk kete baru cam sedar poket kempis sikit) kakakaka. seb bek gak ibu lanje banyak.

then dinner dekat joe's kitchen. babah nampak dia punya kedai from magazine yang dalam plane tu. pastu pergi kedai i am lejen. kedai kat sana cam urban gila en, so yang enjoy lebih is aku and faiz. bought books again! DENGAR CERITA BBW ADA NAK BUAT SALE LAGI BULAN NI. pe cite? cam best je pergi awai pagi? hehehehehe. 

aku tak membeli pape pun sebab nak save untuk benda lain. kasut tak beli lagi. kalau boleh, nak guna duit sendiri sebab aku ni pantang nampak benda lawa mula suruh babah beli. so cam banyak dah mintak depa duit. (tetiba takut result spm) lololol. back to our story, abang syahmir tu agaknya lama peghati ibu and maklang yang shopping kat butik bapak lama pe semua , so diorang ambik gambar kitorang before balik and upload kat insta. hahaha segan je. ceh poyo gila ayat.

yesterday was indeed fun! had so so so much fun with fambams. gonna have a real one with babah's side pulak. tunggu newborn babies and jadi nanny 101 dekat seri kembangan. a few more days due date kak dyla, and kak irene passed her due date still waiting for signals from the baby 😛 tunggu aidzat famirul balik bangi then boleh plan another vacation lah chinese new year! 

p/s : bought a new phone dy. hehehe

pp/ss : bahagianya dia sekarang eh. kemain. siap masuk gambar together gether kat instagram . happy for you! stay forever and sorry for mistaken our friendship. cant say we rapat as member anymore kan since youve changed . thought we can still talk comfortably mavam dulu as member silat but things wont go back in normal ways. stay happy and goodluck fooor everything onwards in life with her cik suffian 😊

ppp/asses : lol asses . tried not to suck my thumb when sleeping. it kinda work for me tapi cam takde benda nak sedut. rasa tak selesa lah mulut nak tidur malam. kekadang remind diri sendiri "youre 18 now. should stop" . tapi bila bangun tengah malam , jari memang dah dalam mulut. so, hmm hehehe. need to practice more :p trying to buang that "princess baby besar" feels. kena doh nanti orang lain nampak malu oh. haha

No comments:

Post a Comment